Veure la cistellaRealitza la comandaEl meu compte

Enviaments/Devolucions

ENVIAMENT
- Enviament a Espanya (península) i Andorra. Per altres destinacions, consultar primer les condicions a marta@xolisdadons.cat
- Enviament per missatgeria amb servei d'entrega de 24-48 hores

POSTVENDA
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic marta@xolisdadons.cat o al telèfon 619 18 28 19.

RECLAMACIONS
Lamentem que considereu que no hem ofert el servei que s'esperava, en qualsevol cas, podeu plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar una ràpida solució.
Per Escrit: C. Únic, s/n - 25556 ADONS (Alta Ribagorça)
Per e-mail: marta@xolisdadons.cat
Per telèfon: 619 18 28 19

DEVOLUCIONS
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebeu la comanda no quedeu satisfets, teniu un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució.
Devolucions des del domicili d'enviament: En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalent a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client.
En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i XOLÍS D'ADONS es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament.

Per realitzar una devolució, envieu-nos un correu electrònic a marta@xolisdadons.cat o bé trucant al 619 18 28 19. .
Continua
Categories
Embotits (6)
Patés (1)
Altres (1)
Cerca avançada
 

0 producte(s)